ROGER VILARDELL

Enginyer i dissenyador industrial, diplomat en Enginyeria en Disseny Industrial (Elisava) i Llicenciat en Enginyeria en Organització Industrial (UPC).

Sempre dedicat i apassionat pel disseny i desenvolupament de producte. Pel seu caràcter inquiet i curiós, ha participat en projecte de tot tipus encara que gran part de la seva vida laboral ha girat entorn de la il·luminació. Ha treballat en grans empreses d’iluminació i material elèctric on ha tingut l’oportunitat de formar part i dirigir diferents equips de disseny i desenvolupament.

Amb casi vint anys d’experiència ha emprès el seu propi camí per seguir donant el millor de si en el món del disseny i desenvolupament dins l’espai Aqueni.

JORDI VILARDELL

Dissenyador Industrial format a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics La Llotja.

Inicia la seva trajectòria professional desenvolupant projectes dins l’empresa Gargot, una editora d’il·luminació i mobiliari. Amb els anys s’estableix com professional independent compaginant els projectes amb la docència.

L’àrea de treball abasta projectes diversos, amb rellevància per els projectes d’il·luminació decorativa i tècnica, de mobiliari, de jardineria tècnica i fins hi tot en projectes d’instrumental tècnic dins el camp de la biotecnologia.

Durant tota la seva carrera professional ha compartit projectes amb altres professionals i Aqueni pretén ser un pas més en aquest tipus de col·laboracions.

Al llarg del temps hem fet trajectòries professionals paral·leles i ara confluïm en aquest espai on compartir coneixements, experiències, inquietuds…

Carrer Sepúlveda 184, 3er 2a - 08011 Barcelona
93 455 61 46
info@aqueni.com

Avís legal | Política de cookies